Prodáno/Pronajato

Zpět k nabídce

Prodej rodinného nízkoenergetického domu s pozemkem 937 m2

6 700 000Kč

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný nízkoenergetický dům - dřevostavbu - na okraji obce Červený Újezd u Miličína o zastavěné ploše 162 m2 a dispozici 4+kk s pozemkem o rozloze 937 m2.

Dálnice D3 necelých 7 km. Dojezdy autem: Praha 1:11 h (77 km), Tábor 26 min (21 km). Dojezdy na vlakové nádraží: Olbramovice 16 min - železniční koridor ( trať Praha - České Budějovice - Linec), stanice pro osobní vlaky je 1 km daleko. Jízda Expresním vlakem z Olbramovic do Prahy trvá 55 min.

Hlavní prostor domu tvoří prostorný kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem, vcházet do něj můžeme hlavním vchodem se zádveřím a vstupní šatnou nebo přímo z obytné části do zahrady. Dominantou tohoto prostoru jsou těžká akumulační kachlová kamna s počítačem řízeným spalováním, která jsou v zimě schopna spolehlivě vytopit nejen místnost ve které jsou umístěny, ale i celý dům. Z hlavního obytného prostoru vcházíme samostatnými vchody do dvou dětských pokojů a ložnice, koupelny s WC i samostatné toalety. Kromě kachlových kamen jsou ve všech místnostech nainstalovány přímotopné radiátory pro pokrytí přechodného období nebo jako alternativní záloha. Dům disponuje dostatkem úložného prostoru a díky výstupům na terasu francouzským oknem zajišťuje maximální světlost. Dřevostavba je realizována jako jednopodlažní. Po využití prostorného podkroví přístupného po schodišti z terasy získáte dalších minimálně 100 m2 podlahové plochy.

Pestrá zahrada je osázena ovocnými stromy a zdroj vody zajištěn nádrží na dešťovou vodu 3 m3. Objekt je připojen na obecní vodovod, odpady odváděny do jímky. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem. Stavba byla v roce 2013 kolaudována jako nízkoenergetická, PENB - třída B (vysoce úsporná). Na zahradě jsou připraveny základy pro stavbu menší dílny, které lze využít například pro stavbu prostorné garáže nebo dílny.

Obec je součástí oblasti Český Merán a nabízí velké množství turistických tras a zajímavých míst (Čertovo Břemeno, Monínec, Chlístovské menhiry a jiné). Podrobnější podklady poskytneme na vyžádání.

Základní údaje

Evidenční číslo1864/2003
Typ nemovitostiDomy
UpřesněníRodinný dům
Typ prodejeprodej
Stav inzerátuProdáno/pronajmuto
En. náročnostB - velmi úsporná
Podle vyhláškyVyhláška č. 78/2013 Sb.

Cena a údaje k ceně

Cena6 700 000
Měna
Složení cenys provizí RK

Adresa, lokalita, GPS

Přesná adresaČervený Újezd
AdresaČervený Újezd
GPS latitude49.55362982
GPS longitude14.60436899

Vlastnosti, volby

Umístění v obciOkraj obce
Konstrukce budovySmíšená
Typ budovyNízkoenergetický
VybaveníZahrada
CharakteristikaNovostavba, Nízkoenergetický, Bydlení pro rodiny
VodaDálkový vodovod
OdpadJímka
KomunikaceAsfaltová
OkolíObytná

Plochy

Užitná162 m2
Zahrada937 m2

Podlaží, počty místností

Počet NP1